Loki Creative | Werken bij Loki Creative
75
page-template-default,page,page-id-75,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Werken bij Loki Creative

vacature

Functie: Workshopleidster voor creatieve workshops

 

Wij zijn

Loki Creative is een kleine onderneming die verschillende creatieve workshops verzorgt, gericht op vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Al onze workshops worden gegeven als homeparty bij de mensen thuis of op locatie. We worden door heel Nederland geboekt, maar bereiden onze activiteiten voor in onze werkplaats in Amersfoort. Doordat we met name worden geboekt voor vrijgezellenfeesten is er veel vraag naar workshops met een erotisch tintje, zoals dildo’s maken en gipsen piemels schilderen. Belangrijk is dat het vooral om een leuke en creatieve activiteit gaat, zonder ordinair te worden.

Wij krijgen het hele jaar aanvragen, maar ons hoogseizoen is in de lente en zomer.

 

Wij zoeken

Geen ervaring? Geen probleem! Als je zelfverzekerd voor een groep staat, een vrolijke uitstraling hebt en genoeg energie, zorgen wij voor de begeleiding die je nodig hebt om hierin te groeien. Daarnaast ben je beschikbaar in de weekenden, de meeste workshops worden op zaterdag gegeven. Als zelfstandig workshopleider ben je verantwoordelijk voor het vervoer van het materiaal, de betaling, het geven van de workshop en het laten slagen van een voor de klant bijzondere tijd. Aangezien vrijgezellenfeesten niet zomaar over gedaan kunnen worden, is het nakomen van afspraken essentieel.

 

Workshop-vacatureWij vinden het belangrijk dat onze workshopleiders:

  • Beschikbaar zijn op zaterdag
  • Om kunnen gaan met wisselende groepen en onverwachte situaties
  • Op een ontspannen, maar duidelijke manier uitleg kunnen geven
  • Zelfstandig kunnen werken
  • In het bezit zijn van een rijbewijs met eigen vervoer
  • Je bent ingeschreven bij de KvK of bent bereid dit te doen

 

Wij bieden

Een unieke bijbaan op oproepbasis die elke keer weer anders is. Je doet daarbij ervaring op in het lesgeven aan groepen en krijgt hierin begeleiding om te ontwikkelen. Als workshopleider bij ons kun je (als je wil) meegroeien en actief een bijdrage leveren aan ons aanbod.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Stuur je cv met foto en motivatie naar info@lokicreative.nl, t.a.v. Matthijs Borgdorff.

Voor meer informatie over onze workshops kijk op: Erotisch Vrijgezellenfeest en Workshop Dildo’s Maken